Описание
Тістоміс Restoitalia SK20TRTW спірального типу призначений для замісу дріжджового, листкового і прісного тіста. Місильний орган має S - подібну форму, обертається навколо своєї осі і таким чином виробляє швидкий заміс тіста до однорідної маси. Тістомісильники спірального типу є найбільш затребуваним типом тістомісильників, так як можуть вимісити фактично всі найбільш популярні види тіста.
Особливості спірального тістоміса:
- Корпус виготовлений з нерж. стали покритого білою порошковою фарбою.
- Діжа ємністю 21 л виконана з харчової нержавіючої сталі, має незнімну конструкцію.
- S - образна спіраль зроблена з нержавіючої сталі AISI 304
- Надійний ланцюговий привід від двигуна до місильного механізму.
- Захист від перепадів напруги.
- Захисна решітка з нержавіючої сталі AISI 304. При її відкритті спрацьовує запобіжник і тістомісильник перестає працювати.
- За один раз можна вимісити порцію тіста в 17 кг. Варто врахувати, що для оптимального результату замісу не варто завантажувати більше половини ємності діжі.
- Верхній блок робочого механізму не підйомний.
- Проста механічна панель управління.
- Виробник гарантує високу якість в роботі як з великими, так і з малими обсягами тіста.
Характеристики
Вес | 59 кг |
Бренд | Restoitalia |
Цвет | белый |
Питание | 380В |
Потребляемая мощность | 0,75 кВт |
Ширина, мм | 630 |
Длина, мм | 400 |
Высота, мм | 700 |
Объем чаши (л) | 21 |
Состояние | Новое |