Описание
Додаткове обладнання (опція):
Безпечне відкриття дверей в два етапи.
Другий термощуп.
Втягується душ.
Живлення 230/50 Гц або 440/60 Гц.
ПРИГОТУВАННЯ
Гаряче повітря 30 - 300 °C
Комбінований режим 30 - 300 °C
Приготування на пару 30 - 130 °C
Біо приготування 30 - 98 °C
Нічне приготування-економія часу і коштів.
Порівневий контроль-налаштування часу для рівнів
AHC (Active Humidity Control) - автоматичне регулювання вологості-запорука чудового результату
Пророблена система пароутворення-прекрасні результати приготування на пару завдяки двоступеневому підігріву води і рекуперації
Горизонтальне завантаження-безпека і зручність
Дельта T варка - точність при приготуванні великих шматків
Низькотемпературна варіння-зменшення втрат ваги, поліпшення смакових якостей.
Cook & Hold - після закінчення варіння автоматичний перехід у фазу збереження.
Golden Touch - ідеальний колір і хрустка скоринка при натисканні однієї кнопки.
Автоматичний підігрів / охолодження варильної камери з можливістю завдання необхідної температури.
Су вид, Сушка, стерилізація, конфі, копчення-спеціальні програми для сучасної гастрономії
VISION TOUCH CONTROLS УПРАВЛІННЯ
8“ дисплей - просте і інтуїтивне управління
MyVision - адаптація, все необхідне в головному меню
Сенсорна панель - панель відмінно і швидко працює в будь-яких умовах ,без механічних елементів і кнопок
Easy Cooking-конвектомат рекомендує відповідну технологію відповідно до необхідного результату.
6-ти точковий температурний щуп - шість точок вимірювання для точного контролю температури ядра страви
1000 програм по 20 етапах
Піктограми - можливість піктограм під програми.
Функція Learn - збереження програми з усіма змінами, які були зроблені під час приготування страви.
10 останніх - автоматичне зображення останніх 10 процесів приготування страв.
Multitasking - унікальна можливість роботи з дисплеєм під час приготування.
Автоматичний запуск - можливість запланувати відкладений запуск.
EcoLogic - дані про споживання електроенергії для кожного процесу приготування виводяться на дисплей.
Нескінченне час приготування - економія часу при приготуванні в годину-пік.
ІНШЕ ОБЛАДНАННЯ
Active Cleaning-економна система автоматичного миття
Дверцята з потрійним склом - мінімальні втрати тепла, низьке енергоспоживання, обмеження опіків
Вентилятор з автореверсом - рівномірність пропікання
Клапан-швидка осушка вручений камери для поліпшення хрустких якостей і красивого кольору, запатентована система осушення повітря .
7 швидкостей вентилятора - контроль швидкості розподілу і циркуляції повітря
функція Fan Stop-негайна зупинка вентилятора перешкоджає витоку тепла і пари при відкриванні дверки і запобігає опіки персоналу
Цикли вентилятора-рівномірність в 3 кроках
AISI 304 з нержавіючої сталі - високоякісні матеріали з нержавіючої сталі зі спеціальним покриттям для збільшення терміну служби.
Вбудований ручний душ-для легкого чищення, не використовується пом'якшена вода
WSS (Water Saving System) - спеціальна система зливу і вбудований теплообмінник забезпечують дуже низьку витрату води..
УНІФІКАЦІЯ ПІДКЛЮЧЕННЯ
Інтерфейс USB - просте відтворення даних всередину і з конвектомата.
Ethernet/LAN - можливість підключення до мережі, зв'язок через веб-браузер
Програмне забезпечення VisionCombi - адміністрація програм і піктограм на Вашому комп'ютері, перегляд даних НАССР..
ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ЗАПИСИ
Запис НАССР - легкий і безпосередній аналіз критичних пунктів приготування.
Повна документація експлуатаційних подій.
СЕРВІС
Система обслуговування та діагностики - автоматичний аналіз помилок.
Необхідні умови для підключення пароконвектоматів Retigo:
1) Підведення електроживлення 380 В:
(не далі 1,5 м. від місця установки і експлуатації обладнання).
Розподільний щит або кабель виходить з нього.
У ланцюзі підключення пароконвектомата до електромережі, обов'язкова наявність автоматичного вимикача (автомата), 3 фази 100 А.
2) Висновок для підключення води (не далі 0,5 м. від місця установки і експлуатації обладнання):
Діаметр різьбового з'єднання 3/4 (тато) або 1/2 (тато).
3) Висновок для зливу води (не далі 0,3 м. від місця установки і експлуатації обладнання):
Діаметр зливного отвору не менше 40 мм..
Задня стінка пароконвектомата повинна знаходитися на відстані не менше ніж 0,3 м від найближчої стіни або інших конструкцій.
Відстань від верхньої частини пароконвектомата до стелі або витяжки має становити не менше 1,5 м.
Відстань від бічних стінок пароконвектомата до інших пристроїв, меблів або стін має становити не менше 0,2 м.
Характеристики
Бренд | Retigo |
Цвет | серебро |
Размер уровней | GN 2/1 |
Количество уровней | 20 |
Напряжение | 380 В |
Высота, мм | 1841 |
Ширина, мм | 1150 |
Глубина, мм | 952 |
Разовая загрузка | 600-900 порций |
Парообразование | инжектор/бойлер |
Подключение | электричество |